Да започнем с малко история
Луксозни обувки от Венеция – началото. Сред кали (улици) и кампиели (площади) на Венеция се раждат световно известни производства – типично италиански, като ръчно издухано стъкло, фини дантели и удобни обувки. В този град всъщност още през XIII век е създадено братството на Калегери (венециански обущари) –  известната с качество на материала и изискаността на произведенията си фамилия. Нейни редовни клиенти  и почитатели били кралски особи и благородници от почти всички Европейски държава пи това време. Културата на обувката е толкова дълбоко вкоренена в лагунния град, че гилдията създава специално училище за занаята през 1446г.

Тази традиция е носител на същата енергия и майсторство, която семейство Терин решава да продължи. През 1957 г. те основават компанията Дона Каролина – своеобразен мост между минало и бъдеще. Фокусът е поставен върху най-висококачествения продукт, който съчетава стил, уникалност и комфорт.

 
Майсторство в сегашно време

Луксозни обувки от Венеция, Италия. Родена като работилница, днес Дона Каролина разпространява своите продукти в повече от 15 страни. Въпреки растежа, компанията винаги отделя едно и също внимание към детайлите във всеки етап от производството. Над 100 стъпки са необходими, за да направите обувките Donna Carolina. От подбора на най-добрите италиански кожи, внимателно обработвани повече от час от майстори занаятчии, до довършителните операции. Резултатът са уникални обувки – също като притежателките си Дами, които ги носят.

 
Акценти на колекция 2020

Новата колекция 2020 на Дона Каролина е носител на същата тази творческа енергия, страст и уникалност, която традициите са поставили векове наред. Тя обаче съчетава освен традициите, също така и модерните тенденции в областта на обувното майсторство и стилно излъчване. Различни материали и нови неочаквани комбинации. Готови ли сте за тях? Идва нещо ново и специално…

Разходете се с лекота благодарение на новите спортни обувки и маратонки с марка #DonnaCarolina, направени с мека и високотехнологична мрежа, който идеално пасва на краката ви. Изящна кожа, качествени суровини, 100% създадена като дизайн и направена в Италия!

Луксозни обувки от Венеция – с Донна Каролина и фешън бутик за Дами с марката Азури. Открийте нова колекция Есен- Зима 2020-2021 на нашия сайт, Фейсбук и Инстаграм страницата ни:

azuri.shop

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка

Back to Top