Традициите на италианските майстори-занаятчии

Историята започва през 1988 г. в Сан Бенедето дел Тронто и малък семеен бутик, в който започнаха да се предлагат най-добрата селекция от собствена марка кожени изделия.

С годините фирмата се разрастна и успя да адаптира уменията си към промените в бизнеса, като същевременно поддържа корените си стабилни. Стремежът към иновации и широкообхватната предприемаческа визия позволиха адаптирането към новите модни тенденции.

Анна Вирджили днес

Днес Анна Вирджили е компания с развитие, която затвърждава своята идентичност и заема челни места в своята сфера. Притежава собствена национална мрежа от 22 магазина в различни градове на Италия. Отличава се с високо качество на материал, изработка и луксозна, модерна визия. 100% създадено и изработено в Италия. Днес Анна Вирджили е марка със собствен уникален стил, модерна визия, стилна презентация, широко присъствие в Италия и извън нея.

Споразумение с Гилермо Мариотто

Важна стъпка в посока на уникалността на бранда е подписаното през 2018г творческо споразумение на компания Анна Вирджили и Гилермо Мариото (Guillermo Mariotto). Това поставя началото и представянето впоследствие на Нова колекция дамски аксесоари, предимно арт дизайнерски чанти и портмонета. Целта е да се създаде запомняща се Колекция, способна да преинтерпретира традиционните кодове със смелост, модерност и изискана женственост.

Марка AV Monogram (Монограм Анна Вирджили)

Реален проект, който е готов и представен пред широката публика. Монограм на компанията, който подчертава марковата идентичност и уникалност. Серия от чанти, аксесоари и кожени изделия с монограм AV, което по мнението на специалистите ще повиши доверието в бранда и ще го издигне на нови висоти на модната сцена.

Обувки с марката AV Анна Вирджили

Традициите на италианските майстори личат навсякъде. Обувките с марка Анна Вирджили са удобни, практични и елегантни. Обувки за вечерни партита, официални събития, ежедневни маратонки, практични и удобни чехли, цветни сандали в градски стил… Голяма разнообразие от дизайни, цветове и стилове. Моделите от Колекцията подчертават женствеността и уникалността на всяка една Дама.

Съвети за почистване на кожените изделия (обувки, чанти, портмонета):

За почистване използвайте почистващо мляко и леко навлажнена кърпа.
Не използвайте разтворители. Изсушете веднага с хартиени кърпи без налягане.
Не оставяйте в контакт с други кожи.

Серия стандартни номера от 36 до 40 (по Европейската класификация).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка

Back to Top