Moda Fashion store botique Azuri Plovdiv spring summer apparel shirt Women's fashion

Дамски рокли с цветни мотиви и пастелни цветове на модна къща Валентина’с.

Дамски рокли с цветни мотиви и пастелни цветове.. Изключително удобна, практична, със свободен силует, прикриваща несъвършенствата на тялото. Стилна маркова дамска риза от водеща италианска компания в красиви леопардови мотиви в тютюнев цвят на бял фон.

Елегантност от естествени и висококачествени материали.

100% произведено в Италия от лен

Лен

Ленът има много гладка повърхност с матов гланц, трудно се замърсява, не става на мъхести топчета, лесно попива вода и лесно изсъхва. Подходящ е за летни облекла. Ленът е много устойчив на опън, най-вече когато е мокър. Той е по-твърд от памука и се мачка повече.

Италианската страст

Качеството на суровините, заедно с вниманието към детайлите и финишите, които отличават производството на VLT на Валентина, правят марковата дамска риза, чийто стил е непроменен във времето, но винаги актуализиран при съвременните тенденции. Копчета, техники за боядисване, бродерии (последните са много търсени благодарение на тосканската занаятчийска традиция, която отличава оригиналността и произхода) са сред отличителните елементи на колекциите, които правят VLT’S by Valentina’s 100% Made in Italy фантастичен!

Дамски рокли с цветни мотиви и пастелни цветове на VLT на Валентина ще откриете във фенъш бутик АЗУРИ (Azuri Feel Fashion), Мол Марково тепе, бул.“Руски“ №54, партерен (приземен) етаж, срещу ескалаторите.

Открийте нова колекция Пролет- Лято 2020 на нашия сайт и Инстаграм страницата ни:

azuri.shop

както и нашите Фейсбук публикаци за Вас:

facebook.com/AzuriFashion/

Произведено в Италия от модна къща Валентина’с Valentina’s.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка

Back to Top