Azurée, символичната марка на Лазурния бряг

Малка фамилна компания за луксозни и модерни дамски обувки Azuree. Андре Шасиньо, прозорлив френски предприемач, създава марката в средата на войната. Оттогава историята на компанията се слива с историята на Лазурния бряг, който се превръща в място за среща на международния блясък. През 70-те години на миналия век, с идването на второто поколение на фамилията, марката става символ на стила „Френска Ривиера”, който се отнася към обувки за елегантни и женствени жени. През 80-те години колекциите в стил “Кристал” стават най-продаваните артикули на марката. Третото поколение на бранда носи ценностите с успеха, който е наследила във времето.

Уникално произведение на изкуството

Дизайнерите си представят стиловете си като проектирани с много бижута, посветени на това да подчертаят силуета на всяка изискана дама. По този начин линията “Кристал” – емблема на марката, действа като прозрачен ореол около стъпалото. Стиловете се развиват в арт колекции, украсени с камъни, кристали Сваровски и дори оригинални рисунки, направени на ръка.

Дизайнерите..

Обувките на Azurée са плод на ноу-хау и майсторството на неговите дизайнери. Екип от вътрешни дизайнери, в пряк контакт с модните тенденции, инвестират в създаването на нови стилове, изследването на нови цветове и използването на иновативни материали. Целта е да се създадат уникални стилове, способни да интегрират стила и типичната елегантност на Лазурния бряг. След избора си въображаемите творения се превръщат в прототипи в пилотната работилница на компанията и се тестват в магазините на марката. И така, стиловете, съставляващи колекция, са тествани и одобрени от клиентите в реални ситуации за пазаруване.

Производствена верига и организация на дистрибуцията

Концентрирайки се върху качеството от създаването си, марката отделя значително внимание на организирането, проследяването и контрола на производствената верига, от внедряването до доставката до търговските обекти. Всеки дизайн преминава през контрол на качеството преди доставката му. Производството на Azurée получи етикета „Френски подпис“ (френски гаранционен етикет за производство, осигуряван от Френската обувна федерация).

Кристални обувки – Емблематична колекция

Колекция „Кристал“ на Azuree символизира същността на марката и представлява вечна елегантност. Прозрачният ефект показва красотата на носещите изящни крака. Колекцията варира от обувки с равна подметка до женствени обувки на елегантни платформи, токчета. Уникален стил и дизайн, комбинирани с ненадминато качество.

Прозрачни сандали – Изкуството на обувките

Философията на Azuree е да подчертае красотата на краката, като се използва уникалния прозрачен панел на обувката. Това придава много очарование, женственост и шик стил на Дамата, чийто крака красят тези прекрасни летни сандали. Луксозни и модерни дамски обувки- от Азури!

Майстори на кристалния дизайн или овладян кристален ефект

Кристалният ефект, привличащ окото, подчертава морфологията на женското стъпало. Избор на умело изработени обувки, съчетаващи комфорт и оригиналност. От стилисти до дизайнери, които са специалисти в рязането, шиенето и огъването, Azuree обединява екип от професионалисти, посветени на производството на емблематичната колекция Кристал (Crystal).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка

Back to Top